Usi sectionale

Usi sectionale industriale si rezidentiale

    PRET SPECIAL!

Usile sectionale rezidentiale au in general dimensiuni de pana la 3000mm. Sunt elegante si ergonomice, avand o deschidere pe verticala. O caracteristica principala a usilor de garaj sectionale rezidentiale este accea ca ele ajuta la ocuparea unui spatiu cat mai redus in garajul dumneavoastra, fiind foarte simplu de manevrat si actionat.

usi sectionale rezidentiale

usi sectionale sageataGENERALITATI USI SECTIONALE REZIDENTIALE
Prin alegerea unei usi de garaj sectionale castigul de spatiu este maxim. Usa/poarta se ridica in plan vertical si culiseaza apoi pana ce se aliniaza paralel cu plafonul, eliberand complet intrarea in garaj sau incapere. Panourile sunt realizate din otel tip sandwich avand ambele fete din otel galvanizat umplute cu spuma poliuretanica ce asigura o buna izolatie termica si fonica. Au o grosime standard de 40mm. Materialele folosite la confectionarea usilor sunt de cea mai buna calitate asigurand protectie impotriva agentilor corozivi.

usi sectionale sageataREZISTENTE IN TIMP
Usile de garaj produse asigura o buna utilizare a lor pentru perioade mari de timp, nefiind necesara interventia dumneavoastra sau alte reglaje. Se pot personaliza cu vitralii, pot fi colorale in orice nuanta RAL si sunt foarte bune izolatoare termice. Au o rezistenta buna la zgariere pastrandu-si integritatea chiar daca sunt folosite foarte intens.

usi sectionale sageataSIGURANTA GARANTATA
Usile sectionale ofera beneficiarilor siguranta maxima impotriva oaspetilor nepoftiti avand un sistem propriu anti-efractie. Daca usa de garaj este inchisa, setul de securizare intra automat in limitatorul sinei de culisare blocand-o automat astfel incat sa nu poata fi ridicata cu ajutorul unei parghii (de exemplu).

usi sectionale sageataMULTIPLE VARIANTE DE LUCRU
Usile sectionale rezidentiale pot fi construite intr-o multitudine de variante:
– pot fi actionate atat manual (reductor cu lant) cat si automat (motor, telecomanda, card);
– pot fi vopsite in diverse nuante RAL (culorile standard sunt alb, maro si argintiu RAL 9006);
– pot avea incastrata usa pietonata (montata fie central fie la o laterala a usii sectionale);
– pot avea incluse ferestre (numite si vitralii, asigura patrunderea luminii naturale);
– pot fi customizate in functie de pretul / accesoriile dorite de dumneavoastra.

DE RETINUT : Usile sectionale rezidentiale sunt foarte folosite datorita simplitatii de actionare, materialelor foarte bune de fabricatie, polivalentiei acestora si sunt rezistente la mii de cicluri de functionare. Pretul usilor sectionale este stabilit in functie de tipul de actionare, dimeniuni si accesorii nefand rabat la calitatea materialelor folosite de echipa noastra.