Usi sectionale

Usi sectionale industriale si rezidentiale

    PRET SPECIAL!

Usile sectionale industriale sunt destinate cu precadere inchiderii spatiilor uriase de tipul halelor, spatiilor comerciale sau diverselor constructii atipice. Sunt construite pentru a rezista unui numar mare de cicluri de utilizare avand dimensiuni standard intre 3000-5000mm (cele cu dimeniune de sub 3000mm sunt catalogate ca usi sectionale rezidentiale).

usi sectionale industriale

Ca si in cazul usilor rezidentiale (prezentate anterior), usile sectionale industriale sunt realizate din panouri de otel cu grosimea standard de 40 mm umplute sub presiune cu spuma poliuretanica neinflamabila. Usile produse prezinta chedere duble pe toate cele patru directii rezultand o izolare perfecta si o protectie maxima impotriva agentilor externi de mediu. Toate accesoriile usilor sectionale sunt produse din otel galvanizat asigurand o viata foarte indelungata. Sistemele performante (ce sunt incorporate) includ protectie pentru arcurile de actionare precum si protectia persoanelor ce beneficiaza de aceste usi.

usi sectionale industriale

Majoritatea caracteristicilor sunt comune cu cele ale usilor rezidentiale dar este cazul sa amintim de:
– dimensiuni de executie de pana la 5000 mm (usile sectionale industriale se fac “la comanda” iar dumneavoastra nu trebuie sa efectuati alte modificari (largiri, redesenari etc) pentru spatiul de montaj.
– in cazul domeniului industrial se recomanda actionare electrica (motor). Optional se poate opta pentru instalarea telecomenzilor sau cardurilor de acces. Acestea faciliteaza rapiditatea de manevra a usilor.
– siguranta este cuvantul cheie ce caracterizeaza usile sectionale industriale. Toate usile produse de compania noastra respecta standardele in vigoare privind protectia si securitatea personala.
– izolatie termica excelenta – datorita spumei poliuretanice ce se afla in interiorul lamelelor, cumulat cu chederele montate asigura un transfer termic redus cu mediul exterior, mentinand astfel o temperatura constanta in interiorul spatiului dumneavoastra.
– culori disponibile – intreaga gama RAL (culorile standard sunt alb, maro si argintiu RAL 9006).

usi sectionale industriale pret