Usi sectionale

Usi sectionale industriale si rezidentiale

    PRET SPECIAL!

Usile sectionale sunt foarte raspandite in domeniul constructiilor. Mai jos vom exemplifica cateva dintre motivele ce stau la baza utilizarii pe scara tot mai larga a acestora:

usi sectionale sageata ADAPTABILITATE SI DIVERSITATE
Usile sectionale pot fi produse in functie de cerintele / necesitatile clientului, la dimensiunile si caracteristicile solicitate de acesta.
usi sectionale de garaj
Sunt foarte intalnite atat in mediul rezidential (usi sectionale de garaj) cat si in cel industrial (usi sectionale pentru hale sau incaperi uriase). Datorita abordarii flexibile in ceea ce priveste producerea lor, usile sectionale sunt necesare atat la constructiile noi ce implica solutii inovatoare si design avangardist cat si in cazul renovarii cladirilor vechi, re-desenarii inchiderilor vechilor hale din perioada de dinainte de 1989 etc.
Usile de garaj sectionale sunt realizate pentru a fi utilizate pentru majoritatea lucrarilor de constructii, fiind foarte usor de instalat.

usi sectionale sageata ECONOMIE DE SPATIU
Usile sectionale de garaj sunt montate direct in spatele golului, initial fiind actionate vertical, iar dupa deschiderea usii acestea sunt pozitionate sub tavan, paralel cu solul. Solutia constructiva prezentata are o serie de avantaje dintre care enumeram: parcarea automobilului direct in fata garajului, utilizarea intregului spatiu din garaj, montarea usilor la garaje atipice (ganditi-va ca aceste avantaje lipsesc cu desavarsire in cazul usilor de garaj traditionale cu deschidere orizontala sau in “V”).

usi sectionale garaj

usi sectionale sageata USURINTA IN MANEVRARE
Usile sectionale de garaj sunt echipate cu arcuri de torsiune ce asigura usurinta de manevrare. Suplimentar se poate opta pentru un sistem de actionare electric (cu motor) ce poate fi accesat cu buton, cu card, telecomanda sau cu senzori de miscare. Efortul depus de dumneavoastra pentru patrunderea / iesirea din garaj este minim!

usi sectionale sageata CALITATE ECHIPAMENT SI MONTAJ
Usile sectionale de garaj sunt confectionate din otel de buna calitate. Spuma poliuretanica ce umple golul sectiunilor este aplicata computerizat in vid (evitandu-se bule de aer sau impuritati). Sunt insotite de garnituri durabile si elemente de plastic ce reduc impactul agentilor externi corozivi. Caracteristica de baza a usilor de garaj sectionale este izolarea termica si acustica! Montajul echipamentelor este realizat de catre echipa proprie, oferindu-va garantie atat la produsul in sine cat si la montaj.

usi sectionale sageata SIGURANTA SI PROTECTIE
Usile sectionale de garaj sunt foarte sigure! Siguranta acestora este asigurata de elemente precum: zavor manual, dispozitiv de siguranta in cazul ruperii arcului, incuietoare cilindrica, intrerupator automat la supra-sarcina, fotocelule, senzori de miscare etc. Un element suplimentar de siguranta este reprezentat de sistemul de inchidere automata a usii evitandu-se astfel posibilitatea deschiderii acesteia din exterior.

usi sectionale garaj venghe

usi sectionale sageata IZOLATIE TERMICA
Datorita combinatiei dintre izolatia interioara si izolatia panoului rezulta un grad de protectie termic sporit. Transferul de caldura interior / exterior este foarte mic astfel ca dumneavoastra veti realiza economie in acest domeniu. Constructia simpla a usilor sectionale (dam exemplu spuma poliuretanica ce nu contine freon sau alti agenti chimici) acestea au o durata mare de exploatare si costuri de intretinere scazute.