Usi sectionale

Usi sectionale industriale si rezidentiale

    PRET SPECIAL!

Usile sectionale pot fi actionate si automatizat adica cu ajutorul unui motor electric. Motorul poate fi pornit/oprit atat prin sistemul clasic cu buton cat si prin telecomanda sau card de acces. Echipa noastra foloseste automatizarile produse de Botticelli (produse in Italia). Lista completa a automatizarilor folosite de compania noastra este disponibila pe www.automatizarideporti.org.

automatizari usi industriale

usi sectionale sageataBOTICELLI KIT – este o automatizare pentru usa de garaj sectionala cu greutate de pana la 60kg (dimensiune maxima aproximativa – 10mp). Kit-ul include motorul propriu-zis ce are si o lampa de semnalizare, sina cu lant (lungime standard de 3.5m) si o telecomanda cu 2 canale (ulterior se mai pot atasa si alte telecomenzi). Este destinat unui trafic intens, montajul realizandu-se foarte usor. In plus daca nu exista suficient spatiu, motorul poate fi montat si la 90 de grade fata de usa. Programarea motorului Botticelli se realizeaza prin intermediul unitatii de control prevazuta cu afisaj electronic. Pentru impiedicarea accidentelor acesta incorporeaza si o functie de antistrivire ce inverseaza cursa in momentul intampinarii unor rezistente la rulare. Timpul de deschidere estimativ pentru o usa sectionala dotata cu o astfel de automatizare este de cca 28 de secunde.

Dintre caracteristicile de baza ale motorului pentru usi sectionale BOTTICELLI enumeram:
– tensiune de functionare de 230V – toleranta (plus-minus) 10% si 50Hz (mono-fazic);
– putere absorbita – 236W (in cazul motorului standard Botticelli si Botticelli venere D);
– forta de actionare – 600N;
– timp estimativ de actionare – 28 secunde;
– temperatura optima de functionare : de la -15 grade Celsius la +60 grade Celsius;
– grad de protectie IPXO.

automatizari usi sectionale industriale

Pentru domeniul industrial recomandam automatizarile MFZ produse in Germania:

usi sectionale sageata MFZ STAW – este destinat pentru actionarea usilor de garaj industriale mari (cu suprafete de pana la 18mp). Motorul este de 60Nm, monofazic, are panou de comanda integrat fiind actionat direct de la contactor cu 3 butoane. Incorporeaza limitatori mecanici si sistem de deblocare pe manual cu lant de 3.5m. Gradul de protectie este IP65.

usi sectionale sageata MFZ STAC – este destinat pentru actionarea usilor de garaj industriale mari (cu suprafete de pana la 30mp). Motorul este de 100Nm, monofazic, are panou de comanda integrat fiind actionat direct de la contactor cu 3 butoane. Incorporeaza limitatori mecanici si sistem de deblocare pe manual cu lant de 3.5m. Gradul de protectie este IP65.

usi sectionale sageata MFZ STA – este destinat pentru actionarea usilor de garaj industriale mari (cu suprafete de pana la 45mp). Motorul este de 130Nm, monofazic, are panou de comanda integrat CS300 cu LCD. Incorporeaza limitatori electronici deblocare pe manual cu lant de 3.5m. Gradul de protectie este IP65.

automatizari industriale